Namnskylt Welcome Vägglampa - Embacco (Lille, Vit)

Design Embacco Design för Embacco Koncept Välj mellan två olika storlekar på namnskyltar med samma yta som skärmen på Welcome. Observera att bokstäver inte ingår. Welcome vägglampa är skapad med stort fokus på ljusets betydelse i våran vardag. Welcome kan både användas innanför men grundat på sin IP44 klassifikation är det också en ganska habil utomhuslampa.


Läs mer i butiken

Focus+ 4 Taklampa Vit - LIGHT-POINT

DesignRonni Gol for Light Point Konsept Focus+ 4 Taklampa Vit är designat av Ronni Gol och följer hans kända riktlinjer. Med en kvadratisk bas och runt huvud i svart eller vit aluminium, där den kan vändas 350 grader, är detta en stilren och enkel spot, den passar in i alla miljöer. Använd lampan till vardagsliga belysningar eller använd den, som namnet själv säger, som en spot där man sätter fokus på malerier, plakat, hyllor och liknande. Lampan är utrustad med en energisparande LED- ljus, där levererar varmt och vitt ljus.


Läs mer i butiken

Focus Mini 3 Taklampa Svart - LIGHT-POINT

DesignRonni Gol for Light Point Konsept Focus Mini 3 Taklampa Svart är designat av Ronni Gol och följer hans kända riktlinjer. Med en kvadratisk bas och runt huvud i svart eller vit aluminium, där den kan vändas 350 grader, är detta en stilren och enkel spot, den passar in i alla miljöer. Använd lampan till vardagsliga belysningar eller använd den, som namnet själv säger, som en spot där man sätter fokus på malerier, plakat, hyllor och liknande. Lampan är utrustad med en energisparande LED- ljus, där levererar varmt och vitt ljus.


Läs mer i butiken

Nanuk Barnlampa - Mr Maria

DesignJannes Hak och Lennart Bosker för Mr Maria Koncept Det var norrskenet uppe på Nordpolen som skapade de små söta vita björnarna. De kallades Nanuk. Dessa magiska nallar skulle påminna världen om sitt snöiga hemland. De blev skickade runt i världen på isflak som en gåva till alla människor på andra sidan havet. Nanuk är precis som det land de kommer ifrån, vackra, härliga och rena. De gick iland på stränderna i den nya världen efter en mycket lång resa över havet. De fascinerades av alla färger, djur och växter. Efter många nya äventyr träffade Nanuk slutligen några barn och var så glad över att vara med dem eftersom de var så söta, lekfulla och busiga som de själva. De visste att de var tvungna att leva med dessa barn och alla deras färger och skiner med sina starka ljus från det kalla norr. Nanuk barnlampa är som en dröm om en lampa för barnkammaren. Herrarna från Mr Maria har verkligen lyckats göra lampor för barnkammaren som tilltalar både vuxna och barn. Här kan hon lysa med sitt mjuka ljus och vaka över barnens drömmar och förhoppningar.


Läs mer i butiken

Luxy T3 Bordslampa Svart - Rotaliana (Svart)

DesignDante Donegani & Giovanni Lauda för Rotaliana Koncept Luxy T3 Bordslampa Svart är en tidlös och klassisk lampa med många möjligheter, lamphuvudet kan ”röra sig” i flera riktningar och har flexibla inställningsmöjligheter. Detta gör att den är användbar i många rum. Den är dessutom en mycket dekorativ lampa som kan sättas ihop precis som du önskar, så den passar in i just din stil i ditt hem. Serien fås i bordslampa, golvlampa, vägglampa och taklampa. Skärmen är gjord av glas som fås i 4 olika färger. Kroppen är gjord av metall och golv- och vägglampan är utrustad med en strömbrytare på lamphuvudet.


Läs mer i butiken