0

Köksfläktens maxkapacitet på 788 m3/h gör att KT110PE från SMEG är perfekt till ett kök i normal storlek och kan effektivt hålla luften ren. Vill du ha både snygg design och en köksfläkt som är effektiv och med stor kapacitet, är en vägghängd köksfläkt ett bra val. Eftersom denna typ av fläkt är mycket synligt är det viktigt att du väljer en, vars visuella uttryck och design är en du tycker om. Köksfläkten kan användas till recirkulation utifall att du inte har någon utblåsningskanal.


Visa mer ...

0

Elegant svart fläkt i ren design med hög kapacitet Köksfläkten EFF60560OK från Electrolux med en kapacitet på upp till 393 m3/h gör att den passar fint i mindre kök och klarar utan problem att hålla mindre kök os- och luktfria. Eftersom denna typ av köksfläkt hamnar blir blickfånget i ditt kök ska du välja en design du verkligen gillar. Fördelen är också att en vägghängd modell är riktigt effektiv. Du kan använda denna köksfläkt även om du saknar en utblåsningskanal. Den kan nämligen användas till recirkulation om du bara köpet till ett kolfilter.


Visa mer ...

0

200 liters fryskapacitet är en passande storlek till 2-4 personer, så GSN29VW3P från Bosch är en frys som passar till de flesta hem. Ett frysskåp är både lätt att placera och lätt att hitta i då inredningen som består av fryslådor snabbt ger dig en överblick. Denna frys har energiklass A++, vilket är den nästa bästa energimärkningen en frys kan få. Så du behöver inte oroa dig för strömförbrukningen. Med en ljudnivå på 42 dB är denna frys en förhållandevis tyst modell. Den automatiska avfrostningsfunktionen gör att det är slut med manuell avfrostning. Frysens temperatur ställs in elektroniskt. Vilket betyder att du utan problem alltid kan välja helt exakt temperaturinställning.


Visa mer ...

0

Induktionshäll med Keep Warm-funktion: Denna svarta induktionshäll med fasade kanter har 4 kokplattor som alla har en booster-funktion. Det betyder att den t.ex. blixtsnabbt kokar upp vatten. Hällen är utrustad med en SliderTouch-funktion som är enkel och lätt att använda och temperaturen kan inställas med hela 9 steg. Med Keep Warm-funktionen kan du låsa fast temperaturen på olika grader - t.ex. 42 °C, som är den optimala temperaturen när du ska smälta choklad, 70 °C, som är optimalt för att hålla färdig mat varm,


Visa mer ...

0

Med plats till 72 liter motsvarar GIV11AF30 från Bosch behovet hos ett genomsnittligt hushåll på 1-2 personer. Frysskåpet ger dig enkelt en översikt över dina frysvaror. Denna modell levereras utan frontplatta då den ska integreras i din övriga köksinredning. Energiklassen är A++, vilket är i den bättre delen av energiskalan. Det betyder att frysen har en låg strömförbrukning. Med en ljudnivå på bara 36 dB är frysen nästan ljudlös. Frysens temperatur ställs in elektroniskt. Vilket betyder att du utan problem alltid kan välja helt exakt temperaturinställning. Den har LED-ljus på insidan som bidrar till att du får en snabb överblick.


Visa mer ...

0

Fördelen med en induktionsspis är att temperaturinställningen är blixtsnabb. Förutom fördelen med supersnabb värme och det faktum att HLN39A060U från Bosch pga. sin glasyta är enkel att göra ren, har gjort induktion till en allt vanligare modell i de svenska hushållen. Är ni 3-4 personer i hushållet är denna spis med sina 4 värmezoner ett utmärkt alternativ. Storleken på denna spisens ugn är 66 liter och betyder att det finns gott om plats till ett hushåll på 3-4 personer. Det passar därför bra till de allra flesta kök. Tack vara den katalytiska emaljen som ugnens insidor är belagda med blir ugnen enklare att rengöra. Emaljen hjälper till med att bryta ner fett och annat matspill när ugnen kommer upp på 200°C eller mer. Denna spis levereras med sladd.


Visa mer ...

0

Detta skåp ORB153BK levereras i svart och kommer från tillverkaren Gorenje Till ett hushåll på 3-4 personer passar detta skåp utmärkt då det har en tillräckligt stor kylkapacitet som ligger på 229 liter. I fryssektionen kan du få plats med 25 liter. Med energiklass A+++ behöver du inte oroa dig för en skenande energiförbrukning. Det är den mest energisnåla märkningen på marknaden. Skåpets mått är 1540 mm i höjden. Detta är tystgående kyl- och frysskåp med en ljudnivå på endast 40 dB. Den ventilerade kylningen ser till att temperaturen är den samma överallt i kylskåpsdelen.


Visa mer ...

0

Då inbyggnadshällen ET651FEN1E från Siemens har 4 värmezoner är den perfekt till ett hushåll på 3-5 personer. Om du är anhängare till effektiv matlagning och enkel rengöring så är en keramisk inbyggnadshäll ett bra alternativ. Den glaskeramiska ytan gör den enkel att hålla ren och även om temperaturerna inte kan skiftas lika snabbt som vid en induktionshäll så är fördelen den att du inte behöver köpa ny köksutrustning, utan du kan fortsätta använda alla dina kastruller och pannor. Denna inbyggnadshäll har en fasad kant som ger spishällen ett stilrent utseende. Inbyggnadshällens bredd är 592 mm och djupet är 522 mm.


Visa mer ...

0

Serie iQ700 Detta skåp KG39FPI45 kommer från Siemens och levereras i rostfritt stål. Med plats till 256 liter i kylsektionen har detta skåp en tillräcklig kapacitet för att fylla behovet hos ett hem med 3-4 medlemmar. I fryssektionen kan du få plats med 87 liter. Kyl- och frysskåpet är märkt med energiklass A+++, vilket placerar det i den absoluta toppen av gröna, energisnåla skåp. Det betyder också att du inte behöver oroa dig för strömförbrukningen. Skåpets mått är 2030 mm i höjden. Suckar du också djupt när det är dags att frosta av frysen? I så fall blir du nog extra glad åt att den här modellen har en automatisk avfrostningsfunktion. Med detta skåp kan du vara helt säker på att inte störas av besvärande ljud, då ljudnivån ligger på endast 38 dB. Kylskåpet har ventilerad kylning så du kan känna dig helt säker på att temperaturen är den samma på alla hyllor. Med digital temperaturinställning kan du utan problem ställa in graderna helt exakt. LED-belysningen gör att du enkelt får överblick över dina matvaror.


Visa mer ...