0

Servera frukostens och dessertens läckerheter ur denna eleganta skål. Den har en vacker böljande form och en feminin design. Som en graciös våg förgyller den dukningen. På utvalda partier smyckas porslinet av ett vackert virvlande mönster i upphöjd vit och diskret relief.


Produkten säljs inte längre.

Klicka här för att se om butiken har något liknande.

Ägg- och sillfat med skål

När det är jul och vi tar tid till att laga god mat och umgås med nära och kära är det lite extra trevligt att få servera maten på vackra fat. Detta fat är perfekt för att servera goda ägghalvor eller sill i och kommer med all säkerhet få dina gäster att bli imponerade! Den söta skålen i mitten passar utmärkt att servera delikatesser som sill och räkor i. Det söta porslinet hör till servisen Gammaldags Jul som designats av Lars Carlson.


Produkten säljs inte längre.

Klicka här för att se om butiken har något liknande.

Skål/Ljushållare

För den riktigt lyxiga dukningen har Dyrberg/Kern designat den exklusiva Diamond Golden Collection. Med gyllene vas, kuverttallrik, ljuslykta och skål kan du duka praktfullt till festernas fest. Tänk dig så fint till nyår, bröllop, födelsedag eller när du vill blända dina gäster med något alldeles extra. Den unika bottenstämpeln i äkta guld gör Diamond Golden Collection extra värdefull.

Glänsande äkta guld skänker ditt bord värme och lyx. De gulddraperade ljusskålarna reflekterar ljusets låga och sprider ett varmt gyllene sken över bordet. Diamond Golden Collection är som vackra juveler för ditt bord.

 • Design: Dyrberg/Kern i samarbete med Fyrklövern
 • Unik bottenstämpel i äkta guld med Dyrberg/Kerns logotyp
 • Finaste fältspatporslin
 • Handlitograferad dekor
 • Handmålat äkta guld i 18K
 • Handdiskas varsamt
 • Endast hos Fyrklövern


Produkten säljs inte längre.

Klicka här för att se om butiken har något liknande.

Djup tallrik nr 4 Talgoxe

Servisens mjukt formade tallrikar pryds av tolv olika fågelarter och naturens gröna kvistar av lappvide, rönn och körsbär ger en fin inramning. Konstnären Anne Rooslien har tecknat fåglarna med stor känsla och detaljrikedom. Lyft på tallriken och du kan lära dig fåglarnas namn på latin.

Vår nya underbara servis, Nordiska Fåglar, är fint dekorerad med tolv av Nordens vackraste småfåglar. Ljuvligt illustrerade pryder fåglarna ditt dukade bord oavsett årstid. Servisen är lika fin till höst som till vår!

 • Tolv fåglar ur den nordiska faunan 
 • Handlitograferade fåglar
 • Detaljrika illustrationer med stor känsla


Produkten säljs inte längre.

Klicka här för att se om butiken har något liknande.
6871dca8a5984142bc1e6e9b1f167c8c