Lancelot 30cm (Antikmässing)

Lancelot har formgivits med inspiration från kristallkronorna på Drottningholms slott. Med den sirliga kronringen och vackra bottenknoppen får kronan en alldeles egen särprägel. Ytbehandling Ebenholtz. Prismor - Handslipade Ljuskälla ingår ej.


Läs mer i butiken

Tavelbelysning 64cm LED (Antikmässing)

Tavelbelysning i mörk oxiderad eller satinlackad metall. Inbyggda LED-lampor som ger ett varmvitt, lagom starkt ljus. Strömbrytare på lampan. För direkt montage, om du vill koppla lampan till ett uttag kan du lämna ett meddelande i kassan så gör vi ett sladdhål. Vi kan även skicka med sladd om du skriver önskad längd.


Läs mer i butiken

Pure golvlampa (Vit)

Pure golvlampa, snygg matt finish med trädetalj. Strömbrytare på lamphuvudet som även är riktbart. Ljuskälla ingår ej.


Läs mer i butiken

Disc pendel 1L (Mässing/guld)

Den härligt stilrena och moderna pendeln Disc i metallfärgad mässing eller krom. Passar lika bra i fönstret som över bordet eller för att belysa det tomma hörnet i sovrummet. Endast fantasin sätter stopp! Använd gärna en dekorativ ljuskälla i för att sätta din egen prägel på lampan. Ljuskälla ingår ej.


Läs mer i butiken

Cardito LED m. dimmer 100cm (Förkromad/blank)

Spektakulär taklpendel som är unik i sitt slag. Förkromad metall och med en integrerad LED-list (motsvarar ca 200W) som förutom ger ett ljus neråt även belyser fina prismor som ligger i lampan.Dimmerfunktionen reglerar du själv på själva lampan, det går ej att koppla väggdimmer till denna armaturen.


Läs mer i butiken

Contrast Gudahagen LED (Vit)

Contrast är en snygg och stilfull serie till badrummet med flera olika kupor i matt opalglas. Finns i färgerna vit, svart och grått. Passar både i privat och offentlig miljö och kan monteras på både vägg och tak. Integrerad LED-belysning.


Läs mer i butiken

Fog pendel 30cm LED (Vit)

Fog är en snygg lampserie där ljuskällan är väld dold i sockeln. Detta gör att Fog har en unik och nästan magisk effekt med ett varmvitt ljus. Pendeln finns i vitt, svart eller koppar. Ljuskälla ingår.


Läs mer i butiken

Ljusslinga 24 metallbollar LED (Silver)

En snygg och stämningsfull ljusslinga med små metallbollar i koppar. Ljusslingan är utrustad med LED-ljus och ger ett varmvitt ljus. Avstånd mellan: 13cm.


Läs mer i butiken

Stallykta 45 (Emaljerad vit/blå kant)

Stallykta med en vågig arm i svart gjutjärn och en klar glaskupa. En klassisk och tidlös belysning som kommer kunna lysa upp din husvägg eller garageinfart i många år framöver! Skärmen finns i tre olika färgval. Ljuskälla ingår ej.


Läs mer i butiken