0

Takkrok. Trägänga, förnicklad. Utan fläns. 50mm, 65mm eller 75mm.


Visa mer ...

0

LED transformator till skensystem. Pluggas enkelt in i änden på skenan, i själva transformatorn sitter en sockerbit där man kopplar vanlig 220V sladd. Max längd på skena - 10m Dimbar - Ja, med väggdimmer


Visa mer ...

0

Riktbar spotlight i vitlackad metall eller borstat stål. Frostat glas för att förhindra bländning, samt hög IP klass (IP44). Går endast att ha LED-ljuskälla i denna armatur! Ljuskälla ingår ej.


Visa mer ...

0

Magnifik golvlampa i råmässing. Unik design av Sabina Grubbeson. Strömbrytare vid lamphållaren. Ljuskälla ingår ej.


Visa mer ...

0

Hockey plafond är den perfekta taklampan i den hockeytokigas sovrum. Den har en diameter på 40cm och ger ett väldigt bra ljus. Den har en skärm i vitt glas och tuffa  hockeydetaljer. Ljuskällor ingår ej.   OBS: lampan har utgått och vi har endast ett fåtal kvar i lager.


Visa mer ...

0

Kristallplafond i förkromad metall med hängande klockprismor. Halogenlamporna är dolda bland prismorna och skapar ett härligt ljusspel när lampan är tänd. Hanna sprider en härlig, elegant atmosfär omkring sig och tillför en lyxigare känsla i ditt hem. Ljuskällor ingår ej.


Visa mer ...

0

Grenverk är en riktig favorit som verkligen sätter prägel och stil på rummet den placeras i. Lyxig och unik design, gjord i råmässing i snygg kombination med en svarta skärm. Sprider ett bra ljus och är mycket snygg över t.ex. soffbordet eller köksbordet. Sladdlängd: 300cm. Ljuskälla ingår ej.


Visa mer ...

0

Liten E14 klotlampa i LED med varmvitt ljus som är tänkt att ersätta den traditionella 15W klotlampan.


Visa mer ...

0

Globlampa filament LED med ett lite svagare varmt ljus. Passar bra som dekorationsbelysning. 2000K. OBS: Repor kan förekomma på glaset som uppstått i samband med framställningen av det.


Visa mer ...