0

Standard lysrör har en kort livslängd - LED-Lysrör T8 9W med varmvitt ljus varar i genomsnitt 18 år, så du sparar inte bara på elräkningen, du sparar också på underhåll. T8 9W LED-Lysrör förbrukar endast 40%-60% el jämfört med de gamla, traditionella lysrören. De har en lång livslängd på upp till 50.000 timmar vid normal användning. Designad för att ersätta traditionella T8-lysrör och kan ändras direkt i fixturen. Det enkla utbytet gäller i vanliga armaturer som har utbytbar glimtändare. Det är bara att släcka ljuset, ta ut dina gamla lysrör och glimtändare, sätta in de nya och slå på ljuset igen. Har din armatur en elektronisk ballast istället för en utbytbar glimtändare så blir utbytet lite mer invecklat och kräver hjälp av en elektriker. Alternativt kan du köpa en LED-armatur hos LEDsale. För ytterligare information, se elsäkerhetsverkets information om ombyggnad av belysningsarmaturer: Elsäkerhetsverket: Ombyggnad av armaturer med LED-lysrör OBS: Alla lysrör på LEDsale aktiveras endast i en ände, i enlighet med elsäkerhetsverkets krav för LED-rör. VARNING: Vissa leverantörer säljer lysrör som är strömförande i båda ändar. Dessa rör är olagliga och kan medföra livsfara.


Produkten säljs inte längre.

Klicka här för att se om butiken har något liknande.

0

Vanliga lysrör kommer med en kort livslängd, men LED-lysrör T8 14W med varmvitt ljus fortsätter skina starkt i 18 år i genomsnitt. Du sparar alltså både pengar på elräkningen och på att slippa byta ut lamporna hela tiden. T8 14W LED-Lysrör använder så lite som 40-60% av den ström som vanliga lysrör förbrukar. De har dessutom en mycket längre levnadslängd, upp till 50,000 timmar vid normalt bruk. De har designats för att kunna ersätta traditionella T8-lysrör och passar därmed direkt i armaturen. Det enkla utbytet gäller i vanliga armaturer som har utbytbar glimtändare. Det är bara att släcka ljuset, ta ut dina gamla lysrör och glimtändare, sätta in de nya och slå på ljuset igen. Har din armatur en elektronisk ballast istället för en utbytbar glimtändare så blir utbytet lite mer invecklat och kräver hjälp av en elektriker. Alternativt kan du köpa en LED-armatur hos LEDsale. För ytterligare information, se elsäkerhetsverkets information om ombyggnad av belysningsarmaturer: Elsäkerhetsverket: Ombyggnad av armaturer med LED-lysrör OBS: Alla lysrör på LEDsale aktiveras endast i en ände, i enlighet med elsäkerhetsverkets krav för LED-rör. VARNING: Vissa leverantörer säljer lysrör som är strömförande i båda ändar. Dessa rör är olagliga och kan medföra livsfara.


Produkten säljs inte längre.

Klicka här för att se om butiken har något liknande.

0

Vanliga lysrör har en kort livslängd, men våra T8 18W LED-lysrör med varmvitt ljus varar genomsnittligen i 18 år. På så vis sparar du inte bara på elräkningen, du sparar också på underhåll. LED-Lysrör T8 18W förbrukar så lite som 40-60% el jämfört med de gamla, traditionella lysrören. De har en väldigt lång livslängd på upp till 50.000 timmar vid normal användning. Speciellt utformade för att ersätta traditionella T8-lysrör och passar direkt i fixturen. Det enkla utbytet gäller i vanliga armaturer som har utbytbar glimtändare. Det är bara att släcka ljuset, ta ut dina gamla lysrör och glimtändare, sätta in de nya och slå på ljuset igen. Har din armatur en elektronisk ballast istället för en utbytbar glimtändare så blir utbytet lite mer invecklat och kräver hjälp av en elektriker. Alternativt kan du köpa en LED-armatur hos LEDsale. För ytterligare information, se elsäkerhetsverkets information om ombyggnad av belysningsarmaturer: Elsäkerhetsverket: Ombyggnad av armaturer med LED-lysrör OBS: Alla lysrör på LEDsale aktiveras endast i en ände, i enlighet med elsäkerhetsverkets krav för LED-rör. VARNING: Vissa leverantörer säljer lysrör som är strömförande i båda ändar. Dessa rör är olagliga och kan medföra livsfara.


Produkten säljs inte längre.

Klicka här för att se om butiken har något liknande.

0

Vanliga fluorescerande lysrör har en kort livslängd, men LED-lysrör T8 24W håller i genomsnitt i 18 år. Så inte nog med att du sparar på elräkningen, du sparar även på underhåll. T8 24W LED-lysrör förbrukar endast 40-60% el i jämförelse med de traditionella lysrören. De har en lång livslängd på upp till 50,000 timmar under normalt bruk. Designade för att ersätta det traditionella T8-lysröret och kan användas direkt i armaturen. Det enkla utbytet gäller i vanliga armaturer som har utbytbar glimtändare. Det är bara att släcka ljuset, ta ut dina gamla lysrör och glimtändare, sätta in de nya och slå på ljuset igen. Har din armatur en elektronisk ballast istället för en utbytbar glimtändare så blir utbytet lite mer invecklat och kräver hjälp av en elektriker. Alternativt kan du köpa en LED-armatur hos LEDsale. För ytterligare information, se elsäkerhetsverkets information om ombyggnad av belysningsarmaturer: Elsäkerhetsverket: Ombyggnad av armaturer med LED-lysrör OBS: Alla lysrör på LEDsale aktiveras endast i en ände, i enlighet med elsäkerhetsverkets krav för LED-rör. VARNING: Vissa leverantörer säljer lysrör som är strömförande i båda ändar. Dessa rör är olagliga och kan medföra livsfara.


Produkten säljs inte längre.

Klicka här för att se om butiken har något liknande.

0

LED-list innehåller 60 "Varmvita" LEDs per meter och använder endast 14,4 W per meter. Denna LED-list är otroligt flexibelt, så att du kan placera den som du vill. LED-lister är enkla att installera, långvarig och ger perfekt ljusstyrka. LED-lister är mycket populära för dekoration av hus och andra platser. På baksidan finns det 3M-tejp som gör det enkelt att montera var du vill. Observera att inte alla ytor är lämpliga för montering utan skruvar, så som en rå träyta. Färger kan variera något över tid, så ha det i åtanke innan du blandar nya LED-lister med gamla LED-lister i ett rum. OBS: Ska använda en 12V transformator, som du kan köpa i butiken.


Produkten säljs inte längre.

Klicka här för att se om butiken har något liknande.

0

Denna varmvita IP65 LED-list är otroligt flexibel och baksidan är täckt av 3M-tejp, vilket tillåter fantasifull montering. Listen innehåller 60 "Varmvita" LEDs per meter, men förbrukar så lite som 14.4W per meter. LED-lister är enkla att installera, långvariga och ger perfekt ljusstyrka. Kapslingsklass IP65 betyder att strippen är stänk- och dammtät, passar bra utomhus. Observera att inte alla ytor är lämpliga för montering utan skruvar, så som en rå träyta. Färger kan variera något över tid, så ha det i åtanke innan du blandar nya LED-lister med gamla LED-lister i ett rum. OBS: Behöver en 12V transformator, som du även kan köpa hos LEDsale.


Produkten säljs inte längre.

Klicka här för att se om butiken har något liknande.

0

Satsen innehåller 30 "färgskiftande" LEDs per meter och använder endast 7,5 W per meter. Denna LED-list är otroligt flexibelt, så att du kan placera den som du vill. LED-lister är enkla att installera, långvarig och ger perfekt ljusstyrka. LED-lister är mycket populära för dekoration av hus och andra platser. På baksidan finns det 3M-tejp som gör det enkelt att montera var du vill. Observera att inte alla ytor är lämpliga för montering utan skruvar, så som en rå träyta. Färger kan variera något över tid, så ha det i åtanke innan du blandar nya LED-lister med gamla LED-lister i ett rum. OBS: Ska använda en 12V transformator, som du kan köpa i butiken. OBS: För RGB behöver du en styrenhet och fjärrkontroll, som du kan köpa i butiken.


Produkten säljs inte längre.

Klicka här för att se om butiken har något liknande.

0

Listen består av 60 stycken "färgskiftande" (RGB) LEDs / meter och förbrukar endast 14.4W / meter. Denna LED-list är extremt flexibel och dessutom utrustad med 3M-tejp, så du enkelt kan montera den på alla släta ytor. Vill du fästa listen på exempelvis en rå träyta kan du använda skruv, spik eller en annan metod. LED-lister IP65 är stänktäta och passar lika bra utomhus som inomhus. Ha i åtanke att färgerna kan skifta något med tiden, innan du blandar nya LED-lister med gamla LED-lister i samma rum. OBS: Behöver en 12V transformator, som du kan köpa här i butiken. OBS: För RGB behöver du en styrenhet och fjärrkontroll, som du kan köpa i butiken.


Produkten säljs inte längre.

Klicka här för att se om butiken har något liknande.

0

Listen innehåller 30 "Varmvita" LEDs per meter och använder endast 7,5 W per meter. Denna LED-list är otroligt flexibelt, så att du kan placera den som du vill. LED-lister är enkla att installera, långvarig och ger perfekt ljusstyrka. LED-lister är mycket populära för dekoration av hus och andra platser. På baksidan finns det 3M-tejp som gör det enkelt att montera var du vill. Observera att inte alla ytor är lämpliga för montering utan skruvar, så som en rå träyta. Färger kan variera något över tid, så ha det i åtanke innan du blandar nya LED-lister med gamla LED-lister i ett rum. OBS: Ska använda en 12V transformator, som du kan köpa i butiken.


Produkten säljs inte längre.

Klicka här för att se om butiken har något liknande.
6871dca8a5984142bc1e6e9b1f167c8c